Deputeti shqiptar në parlamentin Republikan të Serbisë, Shaip Kamberi, është pritur sot në takim në Beograd nga Ambsadori amerikan, Christopher Hill.

Pas takimit të zhvilluar në Ambasadën amerikane në Beograd, ka njoftuar për rrjedhën e takimit vet deputeti Kamberi.

Me ambasadorin Hill bashkëbiseduam për kërkesat të cilat në emër të Koalicionit të shqiptarëve të Luginës ia kemi dhënë presidentit Vuçiq, për nevojën e realizimit të Planit 7 pikësh dhe për situatën në Luginë në përgjithësi.

Kamberi, tutje ka shkruar se prezenca më e madhe e SHBA-ve në Luginë dhe përkrahja e kërkesave tona legjitime ishin temë e bashkëbisedimit tonë.

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme