Komuna e Bujanocit për mes një njoftimi zyrtarë në web sajtin e komunës ka njoftuarë se ka nënshkrua një kontratë për vazhdimin e ndërtimit të sistemit të kanalizimit fekal në fshatin Nesalcë.

Vlera e punimeve me TVSH është 12 milion dinarë.

Ndërtimi i sistemeve të kanalizimit fekal do të vazhdojë edhe në vendbanimet tjera të komunës së Bujanocit me qëllim të përmirësimit të kushteve të qytetarëve.

Punimet për realizimin e këtij projekti do fillojnë së shpejti ndërsa punëkryersë është kontraktuar kompania “Saba Bellça”

Vazhdojmë me qytetarët dhe për qytetarët, njofton Komuna e Bujanocit

 

 

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme