Sfidat e identitetit kombëtar tek të rinjtë shqiptarë në Luginë të Preshevës” ishte tema e tryezës së sotme me panelistët: Bekim Baliqi- profesor në Universitetin e Prishtinës, Belgzim Kamberi, kryetar i këshillit për të drejtat e njeriut dhe Ragmi Mustafi- ishkryetar i Këshillit Kombëtar Shqiptarë, deputeti Shaip Kamberi dhe kryetari i kuvendit komunal Enver Ramadani të cilët na nderuan me pjesëmarrje në këtë tryezë me të cilën edhe përmbyllëm me sukses projektin tonë.

 

Të pranishmit fillimisht patën rastin të shohin reportazhin e përgaditur me temë “Sfidat e identitetit kombëtar tek të rinjët shqiptarë” ndërsa mëpas panelistët zhvilluan një ligjeratë mjaftë të rëndësishme sa i përket kësaj teme ku një numër i të rinjëve prezent patën rastin të fitojnë njohuri nga afër rreth çështjes së Identitetit Kombëtar.

 

 

Projekti në fjalë u realizua falë mbështetjes financiare nga Qeveria e Kosovës nëpërmjet Këshillit Kombëtar Shqiptarë e që ne si ekip u jemi mirënjohës dhe falënderues që na u është mundësuar realizimi i një projekti të rëndësisë së veçantë

 

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në KNSH