Faqja Kryesore Argëtim Stil & Trend Çfarë mendojnë meshkujt për femrat me tatuazhe? Vlerësimet janë negative…foto(+18)

Çfarë mendojnë meshkujt për femrat me tatuazhe? Vlerësimet janë negative…foto(+18)

1 Min e Lexuar
0
0
1,301

Në vende të ndryshme të botës, si femrat ashtu edhe meshkujt bëjnë tatuazhe të shumta, madje duke mbuluar edhe të gjithë trupin. Thuhet se në Francë, 15 për qind e femrave eksperimentojnë me të paktën një tatuazh, ndërsa në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, shifrat shkojnë në rreth 25%.

“Psychology today” ka publikuar së fundmi një studim ku tregon se ndonëse tatuazhi është përhapur së shumti dhe nuk përbën më lajm, ka ende meshkuj të cilët kanë frikë nga femrat me tatuazh.

Sipas “Psychology today”, meshkujt kanë frikë sidomos nga ato që kanë mbi dy tatuazhe dhe këta janë të mëdhenj.

Gjithashtu në studim thuhet se rreth 70 për qind e meshkujve, kur shikojnë një femër me disa tatuazhe, mendojnë për të këto karakteristika:

-Nuk është tip sportiv;

-Është pak e motivuar për jetën dhe karrierën;

-Pak bujare;

-Nuk beson në asnjë fe;

-Nuk është shumë inteligjente.

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Stil & Trend