Ministrja e Arsimi,Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit e Republikës së Kosovës, znj.Arbërie Nagavci dhe një pjesë e  Kabinetin qeveritar po vizitojnë Preshevën dhe disa shkolla në Komunën e Preshevës ku u pritën nga Këshilltarja  Politike e Kryeministrit Kurti për Preshevë, Medvegjë e Bujanoc, znj.Ardita Sinani.

Për vizitën e Ministres Nagavci ka njoftuar vetë Këshilltarja Politike e Kryeministrit Kurti  znj.Sinani

Ky është njoftimi i plotë👇

Pata kënaqësinë që sot në cilësinë e Këshilltares Politike të Kryeministrit për Preshevë, Medvegjë e Bujanoc, të mirëpres në Preshevë, ministren e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit të Republikës së Kosovës, znj. Arbërie Nagavci dhe Kabinetin qeveritar.

Bashkë këtë vizitë të sotme e filluam me Shkollën Fillore “Abdullah Krashnica” në Miratoc.

Drejtoria e nxënësit e kësaj shkolle Ministres Nagavci i organizuan pritjen çfare e meriton një bartës i institucionit të arsimit të Republikës së Kosovës.

Ministrja Nagavci pa nga afër punën e mësimdhënësve dhe energjinë e nxënësve të kësaj shkolle, e cila për disa vite me rradhë rangohet si një ndër shkollat më të suksesshme në Serbi.

Pikërisht ky fakt, si dhe fakti që nxënësit e Sh.F. “Abdullah Krashnica” në garat republikane e rajonale dëshmojnë përherë suksese të mëdha, ishin arsyet që vizita e Ministres Nagavci të filloj nga këtu.

Përkushtimi i MASHTI dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës do të jetë ngritja e cilësisë në arsim dhe përsosje profesionale të të rinjëve të Luginës së Preshevës.

Foto nga vizita e Minstres Nagavci 👇

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme