Shkolla fillore ,,Naim Frashëri,, Bujanoc – del fituese, jo vetëm në garat komunale por po vazhdon të thyej rekorde edhe ne garat rajonale në qytetin e Vranjës, në gjuhën angleze.

Olta Ahmeti dhe Valza Islami nxënëse të klasës së VIII -të kan zënë vendin e dytë dhe të tretë në garat rajonale në qytetin e Vranjës dhe njëherit janë kualifikuar për pjesëmarrje në gara republikane te cilat do të mbahen më 7 Prill të këtij viti.

Fillimi i këtij rrugëtimi nuk është i rastësishëm por kontributi i mesimdhënëses së lëndës gjuhë angleze Pajtime Ismaili. Ëndrrat tona filluan të realizohen. Dëshirojmë që e ardhmja të jetë me plot suksese të marrim pjesë në gara të niveleve të ndryshme!
Suksese Oltës dhe Valzës por edhe të gjithë nxënësve qe do të marrin pjesë në garat e mëtutjeshme!

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme