Kryebashkiaku i Tiranës z.Erion Velijaj dhe një delegacion nga Shqipëria ka qëndruar sot për vizitë zyrtare në Luginë të Preshevës ku është takuarë me përfaqësuesit lokal.

Një moment të veçantë të takimit të sotëm ka ndarë edhe kryetari i Kuvendit Komunal në Bujanoc z.Enver Ramadani

Ramadani ka shtuar se takimet me delegacionet nga Shqipër  e posaqërisht me kryebashkiakun e Tiranës është gjithmonë në zemrat tona.

Kordinim I patjetërsueshëm me Shqipërinë, Bashkia Tiranë dhe kryebashkiakun Erion Veliaj për avancimin dhe përmirësimin e gjendjes së shqiptarëve në Luginë të Preshevës,ka shkruar z.Ramadani

Mbështetja e Tiranës e patjetersueshme!

Bashkë mundemi🇦🇱🇦🇱

Foto nga takimi 👇

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme