Në Kuvendin e Përgjithshëm të Partisë për Veprim Demokratik, të mbajtur sot në Preshevë, përveç zgjedhjes së kryesisë së përgjithshme dhe Këshillit Qëndror, u zgjodh edhe kryetari i ri i PVD-së, ku unanimisht u votua, Shaip Kamberi, kryetar i deritanishëm i PVD-së në Bujanoc.

Kamberi, gjatë fjalimit të mbajtur para kuvendarëve të PVD-së, falenderoi kryetarin e deritanishëm, Riza Halimin, për të cilën theksoi se është figura më unifikuese e politikbërjes 28 vjeçare në Luginë të Preshevës.

 

 

Kryetari Shaip Kamberi, oponentëve politik iu regerua me: “Ulurimave te ujqerve dua t’i pergjigjem jo me blegerimen e deles sikur deri më tani, por me vendosmerinë e Luanit”.

Megjithate, Kuvendi i PVD-së, sot aprovoi ndryshimet statutare, ku u votua edhe Këshilli politik i PVD-së, i cili do të krijojë strategjinë politike të PVD-së.

Fjalimi i plotë i kryetarit të ri Shaip Kamberi:

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme