/Source/Fb

KOMUNIKIM DHE STRUKTURIM

Partia për Veprim Demokratik si njëra ndër subjektet e para politike shqiptare në Luginën e…

Posted by Ragmi Mustafa on Thursday, March 8, 2018

 

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme
Komentet jane te mbyllura