Faqja Kryesore ShowBiz Del më në fund kënga ‘Qikat e Rinës dhe Adelinës

Del më në fund kënga ‘Qikat e Rinës dhe Adelinës

48 Sekonda e Lexuar
0
0
102
Është publikuar kënga ‘Qikat, bashkëpunim i reperes Rina dhe Adelina Ismailit.

Adelina Ismaili është bërë bashkë me reperen Rina për të vërë një ‘remake’ të këngës së saj të famshme, Kanagjegji.

Kënga me titullin ‘Qikat’ sapo është publikuar me një videoklip të tërin me vajza.

Ky projekt është njëprodhim i Zzap&Chriss, që kanë bërë një punë të mrekullueshme.

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në ShowBiz