Hajde n’Wiki

Wikiliks është nje organizat “Open Source” ku njeri nga aktivetet e saj është shperndarja e lajmeve në mënyre digjitale.

Ju mund të kërkoni qasje ne Wikiliks për t’u bërë pjesë e Shkrimeve, Lajmeve , Sport, Kulture, Aktivitete të ndryshme, Politike apo Opinioneve të ndryshme në vend dhe Rajon.

Plotësoni aplikacionin në vijim