Faqja Kryesore Teknologji Si t’ë përgjoni Mesazhet e FB, Whatsapp, Viber?

Si t’ë përgjoni Mesazhet e FB, Whatsapp, Viber?

3 Min e Lexuar
0
1
26,214

Keni degjuar për.. “1TopSpy“? është spiunimi më i fuqishëm dhe spiunimi i telefonave celularë që ju lejon të gjurmoni dhe monitoroni në një person tjetër. 1TopSpy është një program spiun që funksionon në sfondin e telefonit celular dhe është plotësisht pa “Tragji”. At mund të Instaloni brenda pak minutash dhe sa herë që telefoni përdoret, aplikacioni do të dërgojë një raport tek ju, në mënyrë që të monitoroni përdorimet , si: sms, shkrimet e thirrjeve, regjistruesi i thirrjeve, historia e shfletuesit, whatsapp, viber , facebook, BBM ose mesazhet e linjës. Ju mund ta shihni edhe ekranin e drejtpërdrejtë të celularit nëpërmjet një shfletuesi të internetit.
Pas instalimit, do të regjistrojë në heshtje të gjitha operacionet në telefonin tuaj dhe do të dërgojë të dhëna në llogarinë tuaj online. Me ndihmën e Mobistealth, tani mund të gjurmoni me lehtësi telefonin , mesazhet me tekst, postën elektronike, vendndodhjen GPS, detajet e telefonatave, fotografitë dhe videot, historinë e shfletuesit, chat mesazheve të menjëhershme dhe më shumë. Gjithashtu, Mobistealth punon në mënyrë të fshehtë që do të thotë se përdoruesit e telefonit nuk do ta vërejnë se spyware është tashmë në smartphone e tyre!

 


çfar mund te pergjoni me “1TopSpy”?

 

– Monitoron SMS-at nga lartësia

– Monitoron Bisedat e Viber/Facebook dhe Yahoo!

– Monitoron Vizitat e webfaqeve dhe Numrat e regjistruar

– Monitoron Thirrjet dhe inçizion bisedat gjatë thirrjeve..

– Monitoron të gjitha fotografitë në telefon

– Monitoron Lokacionin me GPS n’heshtje…

– Përgjon Mesazhet n’Whatsapp!

 

 

Here’s an example of how it looks like…

 

 

/wikiliks.org

 

 

Like 27+
Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Teknologji