Faqja Kryesore Teknologji “Facebook” krijon aplikacionin për ata që duan të gjejnë dashurinë

“Facebook” krijon aplikacionin për ata që duan të gjejnë dashurinë

1 Min e Lexuar
0
0
64

Vitin e kaluar rrjeti social “Facebook”, prezantoi në një konferencë një aplikacion të ri, i quajtur “Facebook Dating”, që shërben për njohje të reja mes personave. Prej javës së kaluar ky aplikacion është vënë në dispozicion të përdoruesve.

Ky aplikacion është testuar fillimisht në Kolumbi dhe nga java që lamë pas është në dispozicion të shtetasve në SHBA dhe 19 vendeve të tjera. Ky aplikacion do aktivizohet në Evropë që nga fillimi i vitit 2020. Sipas “Facebook”, siguria dhe mbrojtja e të dhënave do të jenë një përparësi absolute.

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Teknologji