Faqja Kryesore Argëtim Stil & Trend Këto shprehi jua shkatërrojnë veshkat

Këto shprehi jua shkatërrojnë veshkat

1 Min e Lexuar
0
0
165

Veshkat mund të funksionojnë edhe kur diçka nuk është në rregull me to, kështu që njihni problemin me veshka derisa të mos jetë vonë.

HIDRATIMI I PAMJAFTUESHËM

Moskonsumimi i mjaftueshëm i ujit është kyç për të mirën e veshkave. Uji ndihmon veshkat që më shpejt të eliminojnë helmet nga trupi. Sipas fondacionit për veshka, meshkujt në ditë duhet të konsumojnë 13 gota ujë, derisa femrat 9.

ALKOOLI DHE CIGARET

Veshkat vuajnë nga shumë probleme nëse konsumoni alkool. E njëjta vlen edhe për cigaret, që kontribuojnë në dërgimin e shumë helmeve në organizëm.

MISHI I KUQ

Mishi i kuq nuk është aspak miqësor për veshkat. Për më shumë, mishi i kuq përmban shumë helme, si amoniak dhe azot, që ndikojnë në sëmundje të rënda për veshkat

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Stil & Trend