Faqja Kryesore Teknologji Nuk e keni ditur më herët: Si të aktivizoni logon e Apple tek telefoni juaj

Nuk e keni ditur më herët: Si të aktivizoni logon e Apple tek telefoni juaj

1 Min e Lexuar
0
0
129

A e dinit se logo e kompanisë Apple në telefonat smart nuk është vetëm pjesë e dizajnit por ka një funksion të fshehtë?

Logo e mollës në pjesën e pasme të telefonit funksionon edhe si buton sekret. Në modelet e fundit të iPhone ky funksion quhet “back tap” dhe mund të përdoret si një “shortcut”.

Për ta aktivizuar duhet të shkoni në “Settings” dhe më pas në kategorinë “Touch”. Në fund fare do të gjeni opsionin “Back Tap” dhe pasi ta klikoni mund të zgjidhni nëse doni të aktivizohet duke e prekur dy herë (double tap) apo tre herë. Më pas zgjidhni aplikacionin që dëshironi të hapet përmes këtij butoni sekret.

Ky opsion funksionon vetëm nëse keni iOS 14 dhe një prej modeleve iPhone 11, iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE (1st generation), iPhone SE (2nd generation), and iPod touch (7th generation).

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Teknologji