Ish këshilltari i nga rradhat e PVD-së Shpetim Haliti ka reaguar sot ndaj kandidatit për kryetar komuna nga rrathat e APN-së Visar Memeti duke thën se sot me postimin e sotëm, Visari dëshmoi arsyen pse është përzgjedhur nga Shqiprimi që të jetë kryetar subjekti e kandidat për kryetar.

Ky është reagimi i plotë i z.Haliti

APN me kandidat të ri, po mentalitet të vjetër/njejtë!

Me postimin e sotëm, Visari dëshmoi arsyen pse është përzgjedhur nga Shqiprimi që të jetë kryetar subjekti e kandidat për kryetar.

Kjo duke e injoruar ish/zv.kryetarin e Komunës e kryetarin e degës, për të kaluar te shefi i kabinetit. Sepse është lehtë i dirigjueshëm e i komandueshëm – nga Shqiprimi kuptohet.

Prandaj sot vazhdoi me të njejtën linjë.

Përjashtimin e Kosovës nga Lugina.

E kjo i bie rrjedhimisht që nëse jo Kosova, duhet Serbia.

Njejt mendonte paraardhësi i tij.

Njejt me këtë linjë përputhesin Beogradi e APN. Sigurisht njejt po përputhen edhe sot.

Prandaj janë dy motive pse APN duhet të bojkotohet me 2 qershor.

1 – se Shqiprimit i pengonte Kosova në Luginë dhe
2- se pasardhësi i tij është thjesht marionetë e këtij të parit!

Më 2 qershor bojkotoni APN me MENDJE & ZEMËR

Votoni numrin 3️⃣🗳 PARTIA PËR VEPRIM DEMOKRATIK – ARDITA SINANI

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme