Dita e mërkurë, shkruan një histori të re për Komunën e Bujanocit.

Nga vizita e fundit të zhvilluar në Bashkinë e Tiranës kryetari i kuvendit komunal i komunës së bujanocit z.Ramadani, ka marrë premtimin nga kryetari Erijon Veliaj, që kryeqendra shqiptare – Tirana, do të financojë në plotni ndërtimin e palestrës sportive të shkollës fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc, projekt ky që kap vlerën mbi 500 mijë euro.

Ky është projekti i parë, që Bashkia e Tiranës do të financojë në Komunën e Bujanocit,shkruan Ramadani

Le të jetë një fillim i mbarë dhe i hajrit që do të duhet të trashëgohet, kur vëllai i madh, ndihmon vëllain e vogël!

FALEMINDERIT TIRANA🇦🇱

FALEMINDERIT KRYETAR VELIAJ❤️❤️

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme