Komuna e Bujanocit, respektivisht, Komisioni për ndarjen e mjeteve stimuluese në Bujqësi, ka shpall konkurs për ndarjen e mjeteve mbështetëse për bujqit lokal të Komunës së Bujanocit.

Konkursi do të jetë i hapur nga e hëna (29 maj), ku të gjithë të interesuarit do të mundë të paraqesin kërkesat e tyre për mbështetje financiare për makineri dhe mjete të ndryshme pune.

Konkursi, do të jetë i hapur deri në ndarjen e mjeteve, ku për këtë vit janë parapa të ndahen 7 milionë dinarë për bujqit lokal.

Më poshtë e gjeni konkursin dhe formularët për paraqitje:

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme