Kryetari i Kuvendit Komunal i komunës së Bujanocit z. Enver Ramadani ka vizituar sot biblotekën e qytetit ku u prit nga drejtori Ekrem Xhemaili me të cilin bashkarisht vizituan sallën e re të leximit në kuadër të biblotekës e cilia u finansua nga asociacioni qytetar i Bujanocit të cilët veprojnë në Zvicërr.
Ky është njoftimi i plotë i y.Ramadani
Sot vizitova Bibliotekën e qytetit të Bujanocit dhe njëherit pash edhe nga afër punën dhe donacionin që ka marr ky institucion nga veprimtarët tan në Zvicër, konkretisht Asociacioni Qytetar Bujanoci.
Një donim me vlerë dhe rëndësi e cila duhet përshëndetur dhe përgëzuar.
Bashkëpunimi duhet të vazhdoj dhe u jemi mirënjohës për gjitha projektet që jan duke i zhvilluar në qytetin e Bujanocit.
Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme