Kryetarja e Komunës së Preshevës Ardita Sinani në pragë të ndrrimit të motmoteve ka vizituar disa shkolla në teritorin e komunës së Preshevës.

Në Raincë, Rahovicë, Preshevë, Corroticë, Miratoc, Leran, Stacion Hekurudhor dhe Zhunicë 💞

Kudo, sot, në prag të ndërrimit të motmoteve 🎇, fëmijët rrezatonin edhe më shumë dashuri, lumturi, zemërbardhësi dhe gëzim 🥳

Dëshmonin proverbin indian që thotë se fëmija është dhurata më e bukur 💘

E këtyre dhuratave të bukura pata kënaqësinë t’ju përcjellë urata dhe t’ju ndajë dhurata modeste 🎁

Për një vit më të bukur 👏

Për një të ardhme më të mirë 🙏

Për Preshevën e Re 💝 ka shkruar znj. Sinani

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme