Për ditën e dytë me radhë është duke vazhduar seanca e votimit të qeverisë së re të Serbisë.

Deputetët janë mbledhur nga ora 09:00, derisa në rend të ditës është vetëm zgjedhja e qeverisë dhe betimi i anëtarëve të saj, raporton Nova, transmeton KlanKosova.tv.

Mandatari për formimin e qeverisë, Millosh Vuçeviq, të mërkurën ka prezantuar ekspozenë e tij, ku ka paraqitur të gjitha planet e tij.

Ndër të tjera ai ka thënë se qëllim strategjik i Serbisë është anëtarësimi në Bashkimin Evropian.

Ai ka folur edhe për Kosovën, duke thënë se e sheh si sfidë për qeverisjen e tij.

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme