Kryetari i Kuvendit Komunal z.Enver Ramadani sod me ftesë të sekretarit të përgjithshëm të Partisë Socialiste të Shqipëris Blendi Kolosi ka marrë pjesë në Kongresin e Partisë Socialiste.

Ky është njoftimi i plotë i z.Ramdani

Shqipëria Europiane 2030🇦🇱🇪🇺

I nderuar në cilësinë e Kryetarit të Kuvendit të marrë pjesë në Kongresin e Partisë Socialiste të Shqipërisë i ftuar nga Sekretari i përgjithshëm i Partisë Socialiste të Shqipërisë Blendi Klosi.

Shqipëria Europiane🇪🇺 2030 është synimi për ngritjen në majet më të larta të Shqipërisë dhe konkurimi me shtetet e Bashkimit Europian në të gjitha sferat e jetës 💪💪🇦🇱🇪🇺

Një Shqipëri e fortë në Bashkimin Europian garanci për gjithë shqiptarët që jetojnë jashtë trojeve!

Ndihemi krenar me të arriturat e Shqipërisë në këtë rrugëtim, një ashtu Shqipëria këtë vit ka arritur ti ketë 9.52 milion turistë, rroga mesatare 900 euro kurse për mësimdhënësit 950 euro dhe shumë rezultate tjera.

Gëzohemi me këto rezultate!

Jemi Një 🇦🇱🇦🇱

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme