Sot para nisjes për në konferencën e Bratislavës, presidenti i vendit Hashim Thaçi u pyet nëse do ta hapë edhe çështjen e kufijve.

Sipas presidentit nuk ka rëndësi ku ndodhet për të kërkuar drejtësi për padrejtësitë historike, që Lugina e Preshevës ti bashkangjitet territorit të Republikës së Kosovës.

“Në Prishtinë edhe kudo që jam do të vlerësoj se do të jetë e rëndësishme të përmenden dhe të korrigjohen padrejtësitë historike”, u përgjigj Thaçi

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme