Pas mbledhjes së mbajtur me të gjitha strukturat e saja, Partia për Veprim Demokratik i fton të gjitha partitë politike shqiptare për formimin e Listës së përbashkët për zgjedhjet parlamentare.

Ftesën e dërguar të gjitha partive dhe grupimeve politike të Luginës, në rrjetin shoqëror facebook e ka publikuar deputeti i vetëm shqiptar në Serbi, njëheri kryetari i PVD-së, Shaip Kamberi.

Kryeministei i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka takuar disa nga udhëheqësist politik të partive shqipare në Serbi, por nuk ka arritur të i bindë që të formojnë listën e përbashkēt.

Në vazhdim ju sjellim ftesën e PVD-së dërguar subjekteve të tjera politike: 

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme