Ajan Hajrullahu nga Presheva është fituesi në vendin e parë në garat ndërkombëtare të matematikës në Kosovë

Ajani është fitues i vendit të parë 🥇 në garën ndërkombëtare të matematikës në Kosovë në ketegorinë 3 (për klasat e pesta dhe të gjashta).
Urime Ajanit, arsimtarëve që punuan me të dhe Shkollës Fillore “Prof. Ibrahim Kelmendi” në Preshevë.

Ajan është nxënës i dalluar që në klasë të parë. Përkushtimi dhe admirimi në mësime e veçon në këtë sukses.

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme