Kryetari i Partisë për Veprim Demokratik dhe një herit Deputeti i vetëm shqiptarë në Parlamentin e Serrbis z.Shaip Kambeti ka pritur sot Ambasadorin e Francës z.Pierre Cochard me të cilin ka biseduar lidhur me pozitën e Shqiptarëve në Luginë të Preshevës.

Me ambasadorin e Francës, z.Pierre Cochard, bashkëbiseduam për pozitën e Shqiptarëve në Luginë të Preshevë.

Njoftova ambasadorin për proceset nëpër të cilat ka kaluar përpjekja politike për avancimin e të drejtave të shqiptarëve të Luginës së Preshevës dhe theksova mosgatishmërinë e pushtetit qëndror për t’i realizuar obligimet e dalura nga marrëveshjet e harmonizuara të faktorit politik shqiptar, shkruan z.Kamberi

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme