Organizata The Future morri pjesë në njoftimin me agjendën e OKB-së, Të rinjët, Paqja dhe Siguria/Youth Peace and Security-UN Agenda 2250.

– Zyra Lokale e RYCO-s në Serbi së bashku me Këshillin Rinor Kombëtar të Serbisë (KOMS) organizuan një takim mbi Agjendën e OKB-së për Rininë, Paqen dhe Sigurinë më 16 tetor 2023.

Kjo ngjarje shërbeu si një urë lidhëse për palët e interesuara ndërkombëtare dhe vendore në Serbi, të gjithë të përkushtuar për avancimin e parimeve dhe qëllimeve të përshkruara në Agjendën e OKB-së për Rininë, Paqen dhe Sigurinë, si dhe në Agjendat e tjera të lidhura me OKB-në.

Ngjarja ofroi një platformë për diskutimin e rezultateve të “Analizës së Agjendës 2250 të OKB-së në kontekstin e Serbisë” dhe eksploroi aktivitetet aktuale dhe potenciale të përbashkëta në nivel lokal dhe rajonal në kuadër të kësaj agjende.

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme