Faqja Kryesore Argëtim Stil & Trend Gjashtë arra në ditë ripërtërijnë trupin, por vetëm nëse përdoren kështu

Gjashtë arra në ditë ripërtërijnë trupin, por vetëm nëse përdoren kështu

2 Min e Lexuar
0
0
154

E tëra që ju nevojitet është një kilogram arra me lëvozhgë, mbi të cilat duhet të hidhni ujë të ftoftë derisa të mbulohen të tërat. 

Me siguri keni dëgjuar për dobitë e grurit të fryrë në ujë, kur e vendosim në ujë që të fryhet dobitë e tij rriten për 100 herë. Mirëpo shumë pak njerëz kanë dëgjuar për recetën e arrave të vendosura në ujë, pasi dobitë e tyre rriten deri në 1000 herë pasi për dy javë qëndrojnë në ujë.

E tëra që ju nevojitet është një kilogram arra me lëvozhgë, mbi të cilat duhet të hidhni ujë të ftoftë derisa të mbulohen të tërat. I mbani ashtu të zhytura në ujë në parmakun e dritares për dy javë, por çdo ditë ua ndërroni ujin dhe dy herë në ditë i përzieni, shkruan më tutje.

Pas dy javëve arrat janë të gatshme për t’u konsumuar. I mbani në frigorifer në ujin e njëjtë. Gjatë ditës hani nga tri arra të qëruara në mëngjes dhe në mbrëmje. Arrat e përgatitura në këtë mënyrë do të fillojnë ta ripërtërijnë trupin duke filluar nga qelizat, do ta përmirësojnë sistemin imun dhe atë nervor, do ta pastrojnë sistemin kardiovaskular dhe do t’i forcojnë eshtrat.

Kujdes: personave të cilët kanë çrregullime me pankreasin nuk u sugjerohet ngrënia e arrave të tilla. Përndryshe, të gjithë të tjerët mund t’i konsumojnë pa problem.

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Stil & Trend