Një grua shqiptare nga Komuna e Preshevës, ka humbur jetën gjatë procesit të lindjes në Qendrën Shëdentësore në Vranjë. Ngjarja e trisht ka ndodhur më 17 prill, ndërsa foshnja ka mbijetuar dhe është në gjendje të mire.

Vdekja e 37 vjeçares shqiptare M.A. nuk është raportuar në polici apo në prokurori nga mjekët kujdestar, por Prokuroria e Lartë Publike në Vranjë, ka nisur hetimet në bazë të shkrimeve në rrjetet sociale, e cila sot ka urdhëruar Policinë që të kontrollojë Qendrën Shëndetësore të Vranjës, njofton LUGINALAJMI.

Siç ka paralajmëruar drejtorit, Dr. Sasha Gjorgjeviq, të hënën pritet ardhja e inspektorit shëndetësor në ketë institucion shëndetësor

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme