Kompania “Sigurimi” Bujanoc e cila ndodhet në qendër të qyteti përball parkut njofton gjithë klientët e sajë që përveç obligimeve që ka kryer deri më tani nga data 03.12.2019 ka filluar edhe dhënjen e tiketave, pa pasur nevoj pala të lajmrohet në stacionin policor.

Kompania “Sigurimi” është njëra ndër kompanit e para në vend e cila ju mundson klientve marrjen e tiketave pa pasur nevojë për shërbimet e stacionit policor, ku më heret tiketat kan mundur të merren vetëm aty.

Krijoni vetës rehati të mendjes duke ditur se automjeti juaj është i siguruar, kët ua mundëson kompania “Sigurimi” Bujanoc.

Sigurimi i veturës, sigurimi kasko, sigurimi i pronës dhe sigurimi i shëndetit,kontrollimi teknik , në udhëtim janë pjesë e përditëshmërisë të secilit individ,kompania e Sigurimeve “Sigurimi” është kompani serioze e cila rri pranë jush në çdo kohë.

Shumë prej nesh kanë nevojë për automjete për të mundësuar shkuarjen nga një vend në tjetrin, kështu që të gjithë e dimë se sa mund të jenë të dobishëm, si dhe duke njohur faktin që ngasja është edhe e rrezikshme. Ju mund të jeni të kujdesshëm dhe t’i bindeni rregullave të trafikut, por dikush tjeter mund të jetë shkaku i një aksidenti që ju përfshin.  Prandaj gabimet ndodhin dhe nuk mund të dijmë si dhe kur mund të ndodhin, andaj kompania “Sigurimi” kujdeset për ju.

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme