Kryetari i Kuvendit Komunal i Komunës së Bujanocit z.Enver Ramadani ka pritur sot në takim përshëndetës Ambasadorin e Republikës së Shqipëris z.Ilir Boçka.

Sot prita ne takim përmbyllës ambasadorin e Shqipërisë në Beograd SH. T. ILIR BOÇKA.

Iu falenderova për angazhimin edhe përpjekjet e tij në avancimin dhe përmirësimin e gjendjes së shqiptarëve në Luginë gjatë këtyre viteve qe ishte ambasdor.

Bashkëpunimi dhe synimet tona të përbashkëta nuk kan munguar asnjëherë dhe do të vazhdojmë orientimin tonë me koordinim te patjetërsueshëm me Shqipërinë 🇦🇱 dhe Kosovën, ka shkruar kryetari Ramadani.

#Bashkëmundemi 🇦🇱🇦🇱

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme