Kryetari i Kuvendit Komunal i Komunës së Bujanocit, z.Enver Ramadani pritet nga Kryebashkiaku i Tiranës, z.Erion Veliaj dhe nga Kryetarja e Kuvendit të Bashkis znj.Romina Kuko.

Gjatë takimit me të lartëpermendurit z.Ramadani ka zhvilluara takime mjaftë të rëndësishme dhe frytëdhënse ku edhe ka paralajmruar se do kemi dy lajme të mira për Bujanocin.

Ky është njoftimi i plotë i z.Ramadani

I nderuar sot të qëndroj në Tiranë dhe të mirëpritem në Bashkinë e Tiranës nga kryetarja e Këshillit Bashkiakë Znj. Romina Kuko me të cilën u dakorduam për thellimin e bashkëpunimit dhe njëherit Binjakzimin e Komunës së Bujanocit me Bashkinë e Tiranës 🇦🇱!

Ky është hapi i parë për një fillim shumë domethënës e që ka të bëjë me përmirësimin e kushteve në arsim, kulturë, sport dhe sfera tjera të rëndësishme për qytetin tonë, duke adresuar dhe bashkëpunuar ngushtë me Tiranën 🇦🇱!

E njoftova kryetaren edhe me problemet tjera politike, si pasivizimin e adresave, mosnjohjen e diplomave, mos integrimin e shqiptarëve në organe shtetëroredhe diskriminimi sistematik qe po ju bëhet qytetarëve në Luginë.

Tirana si një kryeqendër e të rinjëve , qytet i sportit e i kulturës do të angazhohet per avancimin e te rinjëve nga Lugina me programe të veçanta bashkëkohore dhe do të ndihmon Komunën e Bujanocit me projekte konkrete së shpejti!

Falënderit Shqipëri!
Falënderit Tiranë!
Jemi Një 🇦🇱🇦🇱

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme