Kryetari i Kuvendeti komunal i Komunës së Bujanocit z.Enver Ramadani është pritur sot në një takim vllazëror nga Homologu i tijë në Komunën e Preshevës z.Sami Salihu.

Kryetari Salihu ka njoftuar për takimin përmes një postimi në rrjetin social.

Një takim koordinimi e bashkëpunimi e për më tepër edhe vëllazëror me Kryetarin e Kuvendit Komunal të Komunës së Bujanocës z.Enver Ramadani, ka shkruar z.Salihu.

Salihu thotë se pika kryesore e kësaj vizite nga ana e z.Ramadanit ishte analiza e situatës politike të shqipëtarëve në Luginë të Preshevës si dhe bashkërendimi i veprimeve të dy Kuvendeve, si organe më të larta të përfaqësimit të qytetarëve.

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme