Presidentja Vjosa Osmani do të marrë pjesë në takimin e radhës së Këshillit të Sigurimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, lidhur me raportimin periodik të Përfaqësuesit Special të Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së për zhvillimet në Kosovë.

Fjalimi i Presidentes do të jetë sot (15 tetor) nga ora 16:00, sipas kohës së Kosovës, ndaj transmetimin mund ta bëni duke u lidhur me profilin e Presidentes në rrjetin social “Facebook”, duke e marrë sinjalin me përkthim nga RTK-ja, ose duke u lidhur në këto dy linqe: https://www.youtube.com/c/unitednations dhe https://media.un.org/en/webtv/.

Bëhet e ditur se presidentja Vjosa Osmani do t’i paraqesë të arriturat e Kosovës dhe veprimet desktruktive të Serbisë.

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme