Sikur edhe të gjitha seancat e deritanishme, edhe kjo e sotshmja u përshkrua nga udhëheqja e papërgjegjshme e kryetarit të Kuvendit Komunal, Sami Salihut.

Është e pa tolerueshme kur personi që do të ishte dashur të jetë përgjegjës për mbarëvajtjen e seancave të Kuvendit, është pikërisht personi që për të disatën herë është kontribuesi kryesor i degradimit të institucionit më të lartë në komunën e Preshevës.

Gjatë seancës së sotshme, kryetari i Kuvendit ndërpreu në mënyrë tendencioze fjalimin e këshilltares, njëherit kryetares së degës së PVD – së në Preshevë, Ardita Sinanit. Me të njejtin problem u përballën edhe kryetari i grupit të këshilltarëve të PVD – së, Nadër Sadiku si dhe këshilltari Skender Destani, edhe pse fjalimet e tyre ishin brenda pikës së rendit të ditës, e që ishte raporti i punës së Entit Parashkollor “8 Marsi” në Preshevë.

Sjellja arrogante e kryetarit të Kuvendit Komunal të Preshevës në raport me këshilltarët e opozitës, e në anën tjetër heshtja e tij në momentet kur kryetari i komunës së Preshevës keqpërdor foltoren e Kuvendit, është e turpshme dhe jo profesionale nga ana e tij.

Pikërisht ishin këto arsyet të cilat detyruan grupin e këshilltarëve të Partisë për Veprim Demokratik të lëshojnë seancën.

Preshevë,22.11.2018

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme