Kryeministri Kurti priti sot senatorët amerikan ku pjesmarrëse në takim ishte edhe Këshilltarja e tijë znj. Ardita Sinani

Fuqizimi i partneritetit dhe aleancës me Shtetet e Bashkuara të Amerikës është prioritet,ka shkruar znj.Sinani

Vizitat e shpeshta i konfirmojnë dhe fuqizojnë lidhjet e thella ndërmejt dy vendeve 🇱🇷 dhe 🇽🇰

Këtë e dëshmuan edhe sot senatorët amerikan Chris Murphy dhe Gary Peters“ ka shkruar Ardita Sinani pas takimit

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme