Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar z.Ragmi Musrafi është pritur sot në takim nga zv.kryeministri i Kosovës z. Besnik Bislimi , ku ka faliminderuar Qeverin e Kosovës për bashkëpunimin dhe mbështetjen e vazhdushme të Qeveris për Luginën e Preshevës.

Ky është njoftimi i z.Mustafi pas takimit me zv.Kryeministrin Bislimi

Falënderues ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës, Kryeministrit Kurti e zvKryeministrit Besnik Bislimi për bashkëpunimin dhe mbështetjen e vazhdueshme ❤️

Idetë e përbashkëta për avancimin e pozitës së shqiptarëve të Luginës së Preshevës bashkërisht i kemi kthyer në fushveprim🫶

Avokim dhe diplomaci për çështjen e shqiptarëve të Luginës së Preshevës nga Brukseli, Strazburgu e deri Washington D.C e New York, përtej Atlantikut!
Mbështetja financiare e buxhetim nga Kosova drejtpërdrejtë tek shqiptarët e Luginës më herët ishin veç ide e dëshira, bashkë i bëmë realitet 💪

Takimin e fundit në krye të KKSH kisha nderin ta realizoj me zvKryeministrin e Republikës së Kosovës, Besnik Bislimi. Bashkë u pajtuam që angazhimi në shërbim të shqiptarëve të Luginës së Preshevës nuk do të mungojë, pavarësisht pozitave e në çfarëdo kapaciteti që është nevoja❤️

Faleminderit shumë Kosovë 🫶

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme