Kryeshefi i administratës komunale Fadil Haliti, ka firmosur 6-të kontrata të vlefshme për fshatin Nesalcë, rrespektivisht për asfaltimin e disa nga rrugët dhe rrugicat e rëndësishme të këtij fshati.
Vlera e përgjithshme e këtyre projekteve është mbi 5 milionë dinarë, ndërsa punëkryes është kompania “Saba Bellça”.

                                                                                                                                                                                   Reklamë
Magazina.com
Magazina.com – Shit / blerje falas!! Vizito tani.

 

Shiko postimin e plotë nga faqja zyrtare e Komunës së Bujanocit.

Nënshkruhen gjashtë kontrata të projekteve për fshatin Nesalcë

Kryeshefi i administratës komunale Fadil Haliti, ka…

Posted by Komuna e Bujanocit – Faqja Zyrtare on Friday, July 13, 2018

 

 

 

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme