Organizata The Future gjatë ditës sotme realizoi prezentimin e platformës së UNICEF-it U-Report.
U-Report është platforma globale rinore e UNICEF-it, e cila i fuqizon ata të ndajnë mendime për çështjet e rëndësishme për ta dhe kështu të marrin pjesë në shoqëri.

Ky ishte aktiviteti i dytë, pjesë e projektit “Shprehja e nevojave të të rinjëve duke forcuar rolet dhe pozitat e përfaqsuesve të të rinjëve”🌞.

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme