Kryetari i Kuvendit Komunal i komunës së Bujanocit z.Enver Ramadani ka uruarë nxënsit për një fillim të mbarë të vitit shkollorë 2023/2024.

Ky është postimi i plotë i z. RAMADANI

Një fillim i mbarë bën një ndryshim të madh!

Të dashur nxënës!

Sigurohuni që ta filloni këtë vit akademik me shpresa të reja dhe mendësi pozitive për ta bërë atë kapitull më të ndritshëm në jetën tuaj shkollore plot njohuri dhe mësim… Urimet më të mira pasi jeni gati të ktheheni në shkollë ….

Një vit i ri ju jep një shans për të filluar gjera të reja dhe të freskëta… është një mundësi për të parë përpara dhe për të punuar më shumë për ta bërë atë një të ardhme më të mirë dhe më të ndritshme, Ju shkëlqeni të ndritshëm dhe të lumtur me përpjekjet tuaja.

Fillimi bën shumë ndryshim… kështu që gjithmonë mbajeni fillimin tuaj të përqendruar, optimist dhe plot përkushtim.
Një tjetër vit i ri në shkollë është një shans për të filluar jetën tuaj të freskët, me qëllime të reja dhe sfida të reja,le ta presim këtë vit të ri me energji të reja dhe shpresa të reja, për të përjetuar gjëra të reja dhe për të mësuar gjëra që nuk i dinit më parë. Mund ta bëni më të mirën këtë vit që po vjen me mundin dhe durimin tuaj.

Viti i kaluar është historia që ka përfunduar.Viti i ardhshëm është historia që ka nevojë për kohën dhe vëmendjen tuaj. Premtoni vetes ta bëni atë një histori interesante plot me përvoja të mahnitshme dhe gjëra për të mësuar.

Urimet më të mira për ju për këtë sesion të ri akademik.

Zoti ju bekoftë.

Më shumë artikuj të ngjashëm
Më shumë nga Wikiliks
Shfaq më shumë në Lajme